Spletna in TV prodaja

Smo prva produkcijska hiša, ki je vzpostavila svoj oddelek za televizijsko in spletno prodajo. Začetki segajo v leto 2009, ko smo kot prvi v Sloveniji začeli producirati prodajne oddaje z voditelji in prezentatorji v studiju. Na začetku se je oddaja imenovala “Od šivanke do slona”, dve leti kasneje pa smo oblikovali blagovno znamko TV MARKET, pod katero se z omenjeno dejavnostjo ukvarjamo še danes. V hiši opravimo vse faze, od produkcije video predstavitev, nabave in skladiščenja izdelkov, klicnega centra, odpreme in distribucije. Vzporedno z televizijsko prodajo je blagovna znamka prisotna tudi na spletu.

Showtec je izdajtelj štirih TV programov z vsebinami za odrasle. Linearne TV kanale z erotičnimi vsebinami lahko spremljate preko vseh večjih kabelskih operaterjev. Vzporedno z TV vsebinami smo uporabniško izkušnjo razširili s prodajno ponudbo povezanih izdelkov. Blagovna znamka EROTIX je prisotna tako v Sloveniji, kot na tujih tržiščih.

Spletna trgovina na strani naravazdravi.si nudi prvenstveno možnost nakupa tiskanih revij Narava zdravi ali možnost sklenitve letne naročnine, s katero si ob sklenitvi zagotovite vsakomesečno pošiljanje revije na vaš naslov.

Za tiste, ki jim je ljubše brskanje po spletu, nudimo možnos sklenitve E-naročnine za 12 mesecev. S tem pridobite dostop do elektronske izdaje revije, kakor tudi 1-letni dostop do arhiva revij.

amazon

Končnim kupcem nudimo moderne in prijazne uporabniške izkušnje z uporabo naprednih spletnih tehnologij, plačilnih storitev in dostavnih možnosti.

placila3