Playout

Varna in zanesljiva distribucija medijskih vsebin do končnega uporabnika je osnova za uspešne poslovne ideje. Vam lahko pomagamo?

Kontrolna soba / MCR

Na lokaciji studija se nahaja tudi vozlišče za distribucijo in kontrabucijo video signalov. Kontrolna soba je z optično povezana z vsemi večjimi kabelskimi operaterji, kar omogoča stabilno in zanesljivo povezavo do prevzemnih mest ali končnega uporabnika. Naše storitve so namenjene kabelskim in IP operaterjem, podjetjem z lokalnimi video platformami, hotelom, trgovinam in ostalim ponudnikom VOD storitev.

Darkfiber connection
Streaming

Za konče uporabnike nudimo storitve profesionalnega streaminga na različne CND platforme. Prednost takšnih povezav je zanesljivost in stabilnost tudi pri večjem številu gledalcev. Glede na vaše potrebe vam lahko nudimo:

  • HLS streami na FB, Youtube ali vašo spletno stran
  • UDP stream (iz točke A na točko B)
  • RTSP / RTMP strežnik
  • Ostale IP video povezave
vimeo livestream

Kot edina produkcijska hiša v Sloveniji smo ustrezno opremljeni za spletne prenose iz operacijskih dvoran, kjer sta sterilnost in potek dela še posebej pomembna. Več si lahko preberete strani naše blagovne znamke Livesurgery Broadcast.

Zraven slednjega vam lahko ponudimo izvedbo zahtevnejših spletnih prenosov prireditev z “call in” sodelujočimi gosti, kodiranje in zaščito prenosov ter spletno video integracijo.