WIDTH

OUR SERVICES

Media marketing
Broadcast engineering and consulting
press agency service
That counts!

EXPERIENCE

REFERENCES

CORRECTNESS

Timeline
 1. Ustanovitev družbe

  Tukaj se zgodba začne. Korak po korak. Sprva kot samostojni podjetnik, čigar dejavnost se leta 2007 preoblikuje v Showtec, televizijska produkcija d.o.o.

 2. Reporter x

  Začeli smo producirali serijo dokumentarnih oddaj Reporter X. Oddaja je bila na sporedu na TV3 in kasneje na Viasat

 3. Kuham z zvezdami

  Za RTV Slovenija produciramo serijo oddaj "Kuham z zvezdami"

 4. Na sledi

  Kot prvi začnemo z Generalno policijsko upravo producirati serijo igranih dokumentarnih oddaj o največjih kriminalnih primerih v Sloveniji. Rekonstruirali smo preko 150 nerešenih primerov.

 5. Filmska produkcija

  S partnerji iz bližnjega vzhoda dejavnost razširimo tudi na filmsko produkcijo. prva izmed igranih serij je bila Arabs in London, predvajana na ART Egypt.

 6. TV market

  Kot prva produkcijska hiša ustanovimo oddelek za televizijsko prodajo. Sprva se je oddaja imenovala Od šivanke do slona, dve leti kasneje pa se preimenuje v TV market, ki kot blagovna znamka deluje še danes.

  www.tvmarket.si
 7. net tv

  Lastniško vstopimo v družbo Net TV in prevzamemo produkcijo in uredništvo programa, za kar skrbimo še danes.

  www.net-tv.si
 8. NARAVA ZDAVI

  Istega leta začnemo za Net TV producirati oddajo o uporabi zdravilnih zelišč Narava zdravi. Oddaja je na sporedu še danes. Hkrati začnemo izdajati tudi istoimensko revijo, ki jo kot mesečnik izdajamo še danes.

  www.naravazdravi.si
 9. novi studio

  Produkcijske kapacitete preselimo v nov studio, od koder večina produkcij poteka še danes. Na 500m2 studijskih površin lahko ponudimo izvedbo najrazličnejših projektov.

 10. Še več filmskih projektov

  Slovenija postaja vse bolj zanimiva za tuje filmske produkcije. Tega leta kot produkcijski servis sodelujemo pri 5 različnih serijah za tuja tržišča.

 11. REPORTAŽNI AVTO

  Produkcijske kakacitete razširimo z novim reportažnim vozilom.